Pogoji uporabe

AXI |Spletna trgovina – Pogoji Uporabe

Samo pri nas lahko dobite kvalitetne izdelke po zelo ugodnih cenah. Naša Računalniška trgovina vam Prihrani vaš čas in denar. Oglejte si tudi pogoje uporabe nakupovanja na naši spletni strani TUKAJ.

Rok dobave blaga je 4-10 delovnih dni.

Dostava se vrši preko GLS, Pošte Slovenije in njenih korespondenčnih partnerjev v posameznih državah.

● Za kupce v Sloveniji sta možna dva načina plačila:
a) plačilo po povzetju Kupnino plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga.
b) plačilo s plačilnimi karticamiPlačilo s karticami Visa, Mastercard – preko sistema varnega spletnega plačevanja woocommerce.  Več
● Za kupce v vseh ostalih državah je možen le en način plačila:
b) plačilo s plačilnimi karticamiPlačilo s karticami Visa, Mastercard – preko sistema varnega spletnega plačevanja woocommerce. Več
Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last axi.si

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije, se davek na dodano vrednost (DDV) ne obračuna, so pa ti kupci dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu. Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Pri vsakem nakupu v spletni trgovini Axi.si se obračuna spletni popust. Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Axi.si .Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Axi.si so navedeni v spletni trgovini Axi.si . Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Axi.

Kupec ima pravico, da v 14 dneh trgovini Axi.si  pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer na e-naslov info@axi.si. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga. V elektronskem sporočilu o odstopu od pogodbe nedvoumno navedite odločitev, da od pogodbe odstopate (z vašim imenom in datumom oddanega naročila) ali pa izpolnite obrazec za odstop od pogodbe.

Na spletni strani Axi.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Axi.si. Te izdelke lahko kupec iz Evropske unije posreduje tudi tretji osebi znotraj Evropske unije. Kupci iz Slovenije lahko kupijo tudi ostale storitve, ki se navezujejo na artikle v trgovini Axi.si.
Naročilo v spletni trgovini Axi.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Axi.si. bo potrjena naročila na Axi.si obravnavala kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.
Axi.si. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Axi.si. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.
Pogodba o nakupu je shranjena v Axi.si., kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Axi.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Axi.si. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
Axi.si. za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih vnesete v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz vašega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

V spletni trgovini Axi.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh Axi.si.
Končni kupec v spletni trgovini Axi.si je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost. Na spletnih straneh Axi.si je kupec izključno samo fizična oseba.

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani Axi.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenjaAxi.si. prepovedana.

Z uporabo spletnih strani Axi.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Axi.si. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini Axi.si. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Axi.si. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Axi.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.